Er der materialistisk lykke?

lykkeMange taler om materialistisk lykke, og om man får et bedre liv af at være rig, have fede ting og mulighed for mange ting. Det er der mange delte meninger om. Som oftest er det personer, der ikke er så rige igen, der mener man bliver rig af flere ting. Sådan er det ikke altid, at rige mennesker mener det. De mener oftere, at det er processen til at blive rig, der er sjove. Men omvendt kan man så sige, at penge er med til at skabe nogle flere muligheder for en i livet. Man kan tage på flere rejser, så man kan opleve flere ting. Det er begrænset, hvor meget man kan opleve med en mindre arbejdsindsats.

Sådan finder du lykke

Spørger man eksperterne, så er der en bred enighed omkring, hvad lykke er, hvordan man opnår den. Det handler om at finde noget, som man synes er sjovt at lave, og så skal man finde sig selv. Mange mennesker opnår lykke ved at have en familie og nogle gode tætte relationer. Et liv på toppen er intet værd uden nogle gode relationer, udtaler mange. Hvis du gerne vil gøre noget godt for dit liv, så skal du altså have nogle gode relationer, som du kan spejle dig op af i din hverdag. Det kan både være private personer, men faktisk så kan det også skabe lykke at have nogle gode professionelle relationer. Når du skal finde lykke, så skal du sætte dig ned og tænke grundigt over, hvad det i virkeligheden er, der gør dig lykkelig. Når du har fundet ud af dette, så står du rigtig stærkt i forhold til at finde lykke i dit liv.

Kan man shoppe sig lykkelig?

Mange eksperter mener ikke, at man kan shoppe sig til lykkelig. Det er ellers noget, som mange forsøger sig med til f.eks. Black Friday, hvor der er mange gode Black Friday Tilbud. Det samme gør sig gældende til Cyber Monday i Danmark, hvor der er mange tilbud ligeså. Vi ser her rigtig mange mennesker tage fri for at komme ud af få købt de ting, de går og drømmer. Eksperter i lykke forklarer, at det egentlig ikke hjælper så meget at shoppe, fordi det er en kort tilfredsstilelse vi opnår ved det. Efter en kort tid kommer trangen til at købe ting tilbage igen, og det er derfor ikke altid, at man kan blive lykkelig af shoppen. Ens lyster vil vende tilbage igen. Eksperterne mener, at noget af det, der skaber en langvarig lykke er tætte relationer. At have nogle at dele sit liv med.

Held og lykke med at finde lykke i dit liv ønskes du af Bioan.