Ønsker du en blog hjemmeside?

Det er faktisk slet ikke så svært, først skal du have et webhotel, dem findes der utallige af, så det er bare at vælge én af dem, jeg vil anbefale at gå ind på findhosting.dk og kigge på deres oversigt, da de har lavet en nem og overskuelig oversigt over markedet for webhoteller og hosting. Her er alle de vigtigste ting opridset så du nemmest kan vælge dit næste webhotel. *Der er også de gratis muligheder som WordPress og Blogger, men der har du kun få muligheder for at sætte dit personlige præg på siden.

Jeg vil give anbefale unoeuro.dk i starten, de er billige, stabile af et lavprisselskab at være, og skulle du få lyst til at lave flere blogs eller hjemmesider, har du mulighed for at have dem alle sammen samlet, se, dét er smart!

Får du på et tidspunkt flere tusinde besøg om dagen, vil jeg anbefale, at du søger hjælp hos en wordpress ekspert og får lavet dit helt eget unikke WordPress Design og får en meget bedre webhost, men alt det skal han gerne hjælpe dig med, da han er i flere omegne kendt som WordPress Ekspert.

Når du har oprettet dig hos unoeuro.dk og betalt, skal du lige vente på at dit domæne bliver aktivt, her i Danmark kan det gøres på under 3 timer, så stærkt går det!

Derefter er det bare igang med at lave en installation af WordPress, og igang med at blogge ligesom millioner af andre i verden.

Hvis det er svært at komme igang, vil jeg, igen, anbefale at søge hjælp hos en wordpress ekspert, da jeg ved, at han er meget inde i sagerne og “med på trenden” hvad der angår WordPress og blogging-verden, så er du i hvert fald sikker på, at tingene bliver gjort ordentligt, samtidig med at han sørger for lidt starthjælp af hensyn til søgemaskineoptimering og linkbuilding.