Hvilken tv udbyder skal du vælge

Det afhænger af flere forskellige ting. Der er nemlig efterhånden en hel del af slagsen i Danmark og du vil sandsynligvis kunne bruge oceaner af tid på at finde den helt rigtige. Det er dog heldigvis ret nemt at finde gode oversigter over tv pakke markedet. Alt det kræver er en hurtig google søgning og wupti, så har du fundet første 10 der gerne vil fortælle dig lidt om markedet. Her finder du typisk en oversigt over priser og antal tv kanaler du kan få.

Vælg tv udbyder ud fra hvad du ser

Selvom alle de forskellige tv udbydere kan give dig adgang til langt de fleste tv kanaler, så er der stadig visse udbydere der har eneret på at vise nogen tv kanaler. Hvis du er ude efter disse, så har du jo desværre ikke nogen alternativer og må således betale den pris det koster for at få lov til at se disse kanaler. Det kunne fx være c-more kanalerne som jo typisk er forbeholdt visse udbydere.

Brug prisen som en rettesnor

Selvom man ikke nødvendigvis bør bruge prisen som rettesnor, er der som regel ikke den helt store forskel i den kvalitet de forskellige tv udbydere kan give dig. Derfor er prisen i denne branche typisk en god en at følge, da du blot kan vælge den billigste tv udbyder som har de kanaler du nu en gang gerne vil se. Det kunne for eksempel være en Fullrate tv pakke. En god tv pakke ligger som regel omkring 300 kr. pr. måned, men så får du også en god slat tv kanaler med.

Tjek anmeldelser af tv udbyderne

Du kan hurtigt og nemt danne dig et overblik om en tv udbyder er værd at have et abonnement hos. Hvis de har mange grimme anmeldelser, så bør der være en advarselslampe der blinker. Hvis du havde fundet et en tv udbyder du var klar til at bestille hos, men finder ud af at de har mange dårlige anmeldelser, så prøv at finde en anden med de samme kanaler og tjekke deres anmeldelser. Typisk er der jo som nævnt ovenfor ikke den store forskel i priserne.

Protip: Hvis du overvejer fullrate som en samle pakke, så sørg for at spørge indtil om det overhvoedet kan lade sig gøre at få det på adressen. Vi bestilte nemlig en pakke på et tidspunkt for at efter 3 uger finde ud af at det ikke kunne lade sig gøre alligevel. Genialt!