Digitale ting der har ændret verden

Det er ingen hemmelighed, hvor meget verden har udviklet sig de seneste mange år. Det er den digitale udvikling, der nærmest er eksploderet, og det har medført, at der er kommet rigtig mange forskellige produkter til, der har været med til at revolutionere den verden vi lever. Det kan være vores adfærd, og måden vi kommunikere med hinanden. Man kan på mange måder sige, at verden vi lever i er blevet mindre, fordi vi sjældent er mere end en sms, opkald eller en mail væk. Så er det lige meget, om man sidder i USA eller i Japan. I denne artikel gennemgår vi nogle af de ting, der har været med til at ændre verden.

Fjernsynet
Fjernsynet kom frem i 60’erne og 70’erne og det åbnede for mange mennesker verden op. Det blev muligt at se klip fra udlandet, og nu kunne man pludselig se udenlandske begivenheder og få udenlandske nyheder den vej igennem. Det skal dog siges, at dette ikke var stort i starten, da teknikken dengang ikke tillod så mange kanaler. Inden for de senere år har det tager fart, og nu er der kommet tjenester som Netflix og så videre til, som gør at du kan se film, programmer og så videre, når som helst og hvor som helst. Fjernsynet har ført en kæmpe medieindustri med sig. Vi har næsten alle et tv, og derfor skal der også leveres meget indhold. Det har givet mange arbejdspladser.

Mobiltelefonen

Mobiltelefonen er for mange den tætteste vi har. Den er altid på os, og vi kan bruge den til næsten alt. Vi kan skrive mails, være i kontakt med vores venner, være på de sociale medier og meget mere. Mulighederne med mobilen er næsten ubegrænsede, og der er ingen tvivl om, at udviklingen bare vil fortsætte. Det øget forbrug af mobiltelefoner, har også medført en stor industri inden for mobilabonnementer, hvor der i Danmark alene er et hav af udbydere. Der er hård konkurrence, og det fører til det billig mobiltelefoni med mere indhold af data, tale med mere. Teknikken bliver ganske enkelt billigere for mobilselskaberne.

Internettet

digitale ting der har ændret verdenInternettet kan man også kalde for verdens samlingspunkt. Det er her mange mødes, og det er her mange ting foregår. Mange har en hjemmeside, og mange bruger internettet hele tiden og er konstant på. Vi bruger det både i arbejdet, når vi skal handle ind online, og når vi skal være på de sociale medier. Internettet har på mange måder gjort verden mindre i form af, at vi nemmere kan komme i kontakt med hinanden, nærmest uanset placering i verden. Mulighederne på nettet bliver større og større hele tiden, og det bliver hurtigere og hurtigere.