4 gemte skatte som du skal besøge i Silkeborg

Hvis du skal besøge Silkeborg, og gerne vil planlægge den perfekte dag, så må og skal du besøge disse gemte skatte. Silkeborg er en utrolig smuk og historisk by med rigtig meget at byde på. I denne artikel har vi samlet 4 steder i Silkeborg, som bare må besøges, hvis du gerne vil have en uforglemmelig tur.

1. Gjern Bakker

En af de mest naturskønne og naturhistoriske områder i Danmark ligger lige uden for Silkeborg. Gjern bakker er en af de mest enestående islandslandskaber, som du kan finde i hele landet. 

Det store grønne område byder på smuk natur med både kilder og bække samt smukke høje og bakker, som du kan andre i. Området er perfekt til en hyggelig skovvandring eller endda en tur på mountainbike. 

2. Kunst i Silkeborg

Silkeborg har inspireret store kunstnere gennem tiden, og derfor må du ikke gå glip af de mange forskellige kunstudstillinger. På KunstCenteret Silkeborg Bad kan du besøge et spændende museum, som hele tiden udskifter deres udstillinger, så der er ny kunst at se. 

På museet kan du se alt fra vægkunst, skulpturer, malerier og meget mere. Udendørs findes der en helt skulpturpark, som er fuldkommen gratis at vandre igennem.

3. Drewsens spisehus

Efter en lang dag med masser af oplevelser, så fortjener du en god madoplevelse. Drewsens spisehus kombinerer god kvalitet og madoplevelser i historiske omgivelser. I Silkeborg finder du Drewsens spisehus i det smukke gamle rådhus. Book dit bord på drewsens.com og sammensæt en menu i verdensklasse og nyd en forfriskende cocktail i de yndige omgivelser. 

Du har også mulighed for at stikke næsen ind i spisehusets designerbutik og shoppe produkter fra danske Bang og Olufsen. 

4. Virklund Bryghus

Silkeborg er stedet, hvor iværksættere og idemagere skaber nyt liv. Virklund Bryghus er produktet af en ildsjæl, som eksperimenterede med at fremstille hjemmebrygget øl. 

Virklund Bryghus er nu i dag et fantastisk lokalt mikrobryggeri, som laver over 40.000 liter øl hvert år. Du har mulighed for at komme forbi og være tilskuer til hele bryggeprocessen, og naturligvis smage på de hjemmelavede gyldne dråber.